Bruns heeft geen haast met contractverlenging in Almelo

Heracles Almelo en Thomas Bruns (21) onderhandelen over een nieuw, meerjarig contract. De middenvelder kan bijtekenen tot medio 2017. Zijn huidige verbintenis loopt nog tot 1 juli 2015. Bruns heeft het voorstel in beraad en zegt geen haast te hebben.

Bruns heeft geen haast met contractverlenging in Almelo

De aanvallende middenvelder brak vorig seizoen definitief door bij Heracles, toen hij zes competitiedoelpunten maakte. Ook maakt hij deel uit van de selectie van Jong Oranje. Afgelopen zomer was er al belangstelling van andere clubs voor Bruns.

Heracles ziet de in Wierden geboren speler als een van de spilfiguren in de nieuwe ploeg die trainer Jan de Jonge sinds afgelopen zomer moet opbouwen.

Amoah
De coach kan weer beschikken over Matthew Amoah, die afgelopen maandag zijn rentree vierde in het beloftenteam. De 32-jarige spits is hersteld van een hamstringblessure, die de club noopte op de laatste dag van de transfermarkt de jonge Mark Uth (22) huren van SC Heerenveen.

De Duitse aanvaller baarde afgelopen zaterdag opzien door drie keer te scoren in de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk (1-4). 'Uth en Amoah moeten maar uitvechten wie de centrumspits wordt', aldus De Jonge tegen Voetbal International. 'Ik vind het wel mooi, zo’n concurrentiestrijd.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen