Bruma weer terug bij PSV, Park vervangt Narsingh in Utrecht

PSV-trainer Phillip Cocu heeft Jeffrey Bruma bij zijn terugkeer na een schorsing direct weer een basisplaats gegund. Op bezoek bij FC Utrecht start Ji-Sung Park (foto) als rechteraanvaller.

Bruma weer terug bij PSV, Park vervangt Narsingh in Utrecht

Donderdag, toen PSV door een 0-1 nederlaag door het Oekraïense Chernomorets Odessa uit de Europa League werd geknikkerd, was Luciano Narsingh nog de rechtsbuiten. Park is zijn vervanger. Ola Toivonen zit opnieuw op de reservebank.

Bruma vormt weer het vertrouwde centrale duo met Karim Rekik. Omdat Stijn Schaars nog steeds geblesseerd is, is Jorrit Hendrix net als donderdag middenvelder. Hij vormt samen met Adam Maher en Oscar Hiljemark het Eindhovense middenrif.

In Utrecht hoopt PSV een einde te maken aan een reeks van zeven Eredivisiewedstrijden zonder zege. De laatste vier officiële duels werden bovendien verloren.

Als PSV tegen FC Utrecht voor de zesde keer op rij een uitduel verliest, vestigt het een nieuw negatief clubrecord. De huidige serie is een evenaring van de recordreeks uit 1967 onder toenmalig trainer Milan Nikolic.

De volledige opstelling van PSV:
Zoet; Arias, Rekik, Bruma, Willems; Hiljemark, Maher, Hendrix; Park, Locadia en Depay.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen