Spelers PSV betalen kaarten fans voor duel bij FC Utrecht

Ondanks de dramatische resultaten van de laatste twee weken houden de fans van PSV zich rustig. En om dat te belonen heeft de spelersgroep van de Eindhovense club besloten de supporters tegemoet te komen.

Spelers PSV betalen kaarten fans voor duel bij FC Utrecht

De naar verluidt zevenhonderd PSV-aanhangers die een kaart kochten voor het bezoek aan FC Utrecht van zondag, krijgen twaalf euro - de kosten voor toegangsbewijs en stewardkosten - teruggestort. 'Het bedrag wordt aan alle supporters betaald vanuit de spelersgroep, als dank voor de steun in de afgelopen wedstrijden', luidt de verklaring van de Eindhovense club.

In de Eredivisie verloor de ploeg van trainer Phillip Cocu de laatste twee duels en in totaal bleven de Brabanders al zeven competitiewedstrijden op rij zonder winst (G2, V5). De laatste vier officiële duels - dus ook in de Europa League, waarin Cocu's formatie donderdag werd uitgeschakeld - gingen allemaal verloren. Alleen in 1966 zette PSV een slechtere reeks neer, maar desondanks blijven de fans achter de ploeg staan.

Afgelopen zaterdag na de 6-2 thuisnederlaag tegen koploper Vitesse zochten de spelers en de fans elkaar na het fluitsignaal op. De geplaagde selectie werd een hart onder de riem gestoken en dat werd gewaardeerd. De geste van PSV kost de selectie ruim achtduizend euro.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen