Brown verdedigt zich voor selfie met Messi

Reacties

Dat DeShorn Brown direct na de verloren wedstrijd tegen Argentinië Lionel Messi benaderde voor een selfie kwam hem op veel kritiek te staan. De Jamaicaanse aanvaller is zichzelf van geen kwaad bewust.

Brown verdedigt zich voor selfie met Messi

Brown haalde de wereldpers door Messi op het veld te benaderen voor een foto, vlak nadat hij met 1-0 verloren had van Argentinië op de Copa América. De 24-jarige speler van het Noorse Vålerenga verdedigt zich tegenover Sky Sports voor deze actie, die als onprofessioneel werd bestempeld.

'Ik had hier voor de wedstrijd al over nagedacht', verklaarde Brown. 'Dus daarom had ik mijn telefoon meegenomen naar de reservebank. Toen de wedstrijd afgelopen was, heb ik direct de foto gemaakt. Messi is de beste voetballer ter wereld en deze foto zal ik eeuwig bij me houden als souvenir.'

Ook de aanvoerder van Argentinië zelf kon wel lachen om de selfie met Brown. 'Hij verraste me. Ik was geërgerd door het verloop van de wedstrijd, maar toen ik zijn telefoon zag, had ik door wat er gaande was. Het is heel erg sympathiek als een collega dat van me vraagt', aldus Messi.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.