Brown groeit naar topvorm bij Vitesse

Reacties

Vitesse wil SC Cambuur zondag een volgende tik geven na het ruime verlies tegen Heracles Almelo (1-6) en kan daarbij op de diensten van Isaiah Brown rekenen. De Chelsea-huurling heeft zijn draai gevonden in Arnhem.

Brown groeit naar topvorm bij Vitesse

Brown was vorige week zondag een van de smaakmakers aan Vitesse-zijde. 'Het was even wennen, maar het gaat steeds beter. Tegen Feyenoord (2-0 verlies) speelde ik tot nu toe mijn beste wedstrijd en heb ik bij vlagen de echte Izzy laten zien. Hopelijk bereik ik snel mijn topvorm', aldus de achttienjarige Engelsman op het videokanaal van de club.

De snelle flankspeler leek in Rotterdam in de tweede helft recht te hebben op een penalty na een sliding van Rick Karsdorp, maar arbiter Serdar Gözübüyük wuifde de situatie weg. Brown toont begrip voor de leidsman. 'Het valt niet mee voor de scheidsrechter omdat het allemaal snel gebeurt, maar ik ga daar niet zomaar liggen. Het was een strafschop.'

Heel aardige ploeg
Tegenstander SC Cambuur heeft zondag wat te recht te zetten na de 6-1 thuisnederlaag tegen Heracles. Vitesse-trainer Peter Bosz verwacht geen makkelijke klus. 'Cambuur heeft een heel aardige ploeg. In de wedstrijd tegen Heracles waren ze tot de 0-2 de bovenliggende partij. Trainer Henk de Jong heeft een heldere voetbalvisie en ik verwacht dat hij daar aan vasthoudt.'

De van Chelsea gehuurde Dominic Solanke raakt na tien speelminuten tegen Feyenoord en een wedstrijd met de beloftenploeg steeds fitter. 'Solanke is fit genoeg om te spelen', verklaart Bosz. De Arnhemmers moeten het zonder de geblesseerde Kelvin Leerdam en de geschorste Denys Oliynyk doen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.