Breuklijnen tussen Moyes, Man United en Giggs

Reacties

Aan het huwelijk van Ryan Giggs met Manchester United komt mogelijk na bijna een kwart eeuw een einde. Ook de veertigjarige Welshman zelf dubt over nog een seizoen.

Breuklijnen tussen Moyes, Man United en Giggs

Een jaar geleden had hij al een nieuw contract in zijn bezit om zijn carrière nog een jaar te verlengen. Maar die zekerheid heeft Giggs voorlopig niet. Manager David Moyes wil pas aan het einde van het seizoen een besluit nemen of hij door wil met de veteraan.

Maar ook Giggs zelf, die in 1991 debuteerde in de hoofdmacht van Manchester United, verkeert nog in dubio. 'Ik weet niet op ik nog een jaar doorga. Ik geniet nog evenveel van het voetbal als altijd en ik voel me fit. Aan het einde van het seizoen zal ik kijken wat ik wil doen.'  

Giggs is sinds het aantreden van Moyes meer dan een speler alleen. De veertigjarige linkspoot maakt ook onderdeel uit van de technische staf van Moyes. Maar die rol heeft naar verluidt flink ingeboet na enkele stevige aanvaringen over tactiek en trainingsmethodes.

Tijdens de persconferentie voor het Champions League-duel met Bayern München zaten de twee gebroederlijk naast elkaar. Giggs sprak een ruzie tegen. 'Ik snap niet waar dat vandaan komt. De relatie is goed.'

De naam van de oud-international van Wales wordt echter wel genoemd als mogelijke opvolger van de bekritiseerde Moyes. In dat verband circuleren meer namen, onder wie die van Carlo Ancelotti, Jürgen Klopp, Diego Simeone en Louis van Gaal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.