Boulahrouz: 'Waarschijnlijk volgt Van Gaal me wel'

Reacties

Khalid Boulahrouz heeft de hoop op deelname aan het WK 2014 nog niet opgegeven. Hij denkt dat bondscoach Louis van Gaal hem bij Brøndby IF volgt.

Boulahrouz: 'Waarschijnlijk volgt Van Gaal me wel'

De verdediger speelde in zijn carrière 35 interlands en zat tijdens de laatste vier eindtoernooien bij de selectie. In 2006, 2008 en 2010 kwam hij ook in actie, terwijl hij op het afgelopen EK het hele toernooi op de bank bleef. Onder Van Gaal kwam Boulahrouz nog niet in actie in Oranje.

Om het aankomende WK niet te missen, maakte Boulahrouz daarom de overstap naar het Deense Brøndby, waar hij reeds zes volledige wedstrijden speelde. Tegenover het Deense medium Onside toonde hij zich hoopvol. 'Ik heb Van Gaal nog niet gesproken. Waarschijnlijk volgt hij me wel, maar ik weet het niet zeker.'

Doel
In zijn achterhoofd speelt het WK echter een grote rol. 'Ik focus me op mijn spel bij Brøndby. Als ik het hier goed doe, dan is het aan de bondscoach, maar hij heeft veel opties. Natuurlijk hoop ik naar het WK te gaan. Als kleine jongen droomde ik daar al van en dat gevoel gaat nooit veranderen. Het WK halen is mijn ambitie en doel.'

Door een kuitblessure miste Boulahrouz een deel van het trainingskamp van zijn club in Dubai. Hij keerde terug naar Amsterdam, om zich daar te laten behandelen. Of de 32-jarige verdediger tijdens de hervatting van de Deense competitie op 23 februari weer present is, blijft nog onduidelijk.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.