Boulahrouz verlaat trainingskamp Brøndby IF

Reacties

Voor Khalid Boulahrouz loopt de voorbereiding op de tweede seizoenshelft niet volgens plan. De verdediger van Brøndby IF laat in Amsterdam specialisten naar zijn blessure kijken.

Boulahrouz verlaat trainingskamp Brøndby IF

Boulahrouz heeft donderdag het trainingskamp in Dubai voortijdig afgesloten nadat een kuitblessure weer was gaan opspelen. 'We kiezen ervoor heel voorzichtig om te gaan met hem', zegt trainer Thomas Frank. 'Hij trainde hier in Dubai goed, maar voelde een steek in een kuit.'  

De hernieuwde klachten waren de aanleiding Boulahrouz naar huis te laten gaan. Een scan van de gekwetste kuit wordt in Amsterdam voorgelegd aan specialisten, waarna de verdediger zijn behandeling krijgt.

'Je kan het een voorzorgsmaatregel noemen', aldus Frank. 'Boulahrouz is een perfectionist en luistert goed naar de signalen van zijn lichaam. We hebben elke dag contact om te horen hoe het herstel verloopt. Dosering is hierbij het sleutelwoord.'

Boulahrouz sluit waarschijnlijk over een week weer aan bij de spelersgroep van Brøndby IF, als die terugkeert uit Dubai. De 35-voudig international heeft meer tijd voor zijn herstel aangezien hij voor de herstart van de Deense competitie op 23 februari is geschorst.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.