Bosz gunt Bazoer rust in aanloop naar CL-duel met PAOK

Reacties

Riechedly Bazoer komt woensdagavond niet in actie namens Ajax in het laatste oefenduel in aanloop naar het treffen met PAOK Saloniki in de derde voorronde van de Champions League. De middenvelder volgt de wedstrijd tegen Olympique Marseille (20.00 uur) door lichte bovenbeenklachten vanaf de kant.

Bosz gunt Bazoer rust in aanloop naar CL-duel met PAOK

De Amsterdammers melden via het eigen Twitter-kanaal dat het besluit uit voorzorg is genomen en daarmee lijkt de eerste confrontatie met de Grieken niet in gevaar te komen voor de zesvoudig Oranje-international. Ajax neemt het op 26 juli (20.45 uur) in de eigen Arena op tegen PAOK, waarna 3 augustus (20.30 uur) de return volgt. Ook Amin Younes en Lasse Schöne laten het oefenduel van vanavond schieten.

Eerder op de dag won de reserveploeg van trainer Peter Bosz met 2-0 van AS Béziers dankzij doelpunten van Daley Sinkgraven en Richairo Zivkovic.

De oefenmeester, die onderstaande elf spelers het veld instuurt voor de avondwedstrijd tegen Marseille, was blij met dat resultaat maar kritisch op de uitvoering. 'Ik denk dat deze zege belangrijk is. Iedereen heeft er toch een bepaald gevoel bij. Als ik dat al heb, geldt dat ook voor die jonge jongens. Maar ik vond het voetbal niet heel hoogstaand, dat moet nog stukken beter.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.