Bosz: 'Derde overwinning op rij bij Ajax zou gaaf zijn'

Reacties

Peter Bosz hoopt zondag in de Amsterdam Arena opnieuw voor een stunt te zorgen tegen Ajax. De Arnhemmers wonnen de afgelopen twee seizoenen van de landskampioen in Amsterdam en openen daar nu het seizoen.

Bosz: 'Derde overwinning op rij bij Ajax zou gaaf zijn'

'Het zou gaaf zijn om eenzelfde resultaat te kunnen boeken, maar het is een nieuw seizoen met nieuwe gezichten', aldus Bosz op de clubwebsite.

'Het is voor elke ploeg aftasten hoe iedereen er precies voor staat. Kijkend naar de afgelopen weken heb ik echter wel een stijgende lijn gezien. Iedereen weet wat er van hem wordt verwacht. Zondag gaat het om de uitvoering.'

Eloy Room liet vrijdag verstek gaan wegens griep. 'Afgelopen week hadden we meer spelers die zich niet helemaal lekker voelden', aldus Bosz. 'Dan neem je geen risico en laat je ze thuis beter worden. Voor aanstaande zondag weet ik het met hem dus niet. Dan Mori is nog herstellende van zijn knieblessure. Verder zijn er geen problemen', aldus de Vitesse-coach, die opnieuw voor Piet Velthuizen als eerste keeper heeft gekozen dit seizoen.  

Bosz is blij dat er na de voorbereiding weer wat op het spel staat. 'We hebben zes weken gesleuteld aan een manier van spelen die het beste bij deze groep past. Het belangrijkste is dat we met die speelwijze wedstrijden kunnen winnen. Ik vind daarbij dat we ook voor de supporters voetballen. Een mooie combinatie lijkt me.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.