Bosz beloont Eiting met plek in wedstrijdselectie Ajax

Reacties

Carel Eiting is voor het eerst opgenomen in de wedstrijdselectie van Ajax voor een Eredivisie-duel. De achttienjarige middenvelder reist met de ploeg van Peter Bosz mee naar Limburg voor het duel Roda JC Kerkrade.

Bosz beloont Eiting met plek in wedstrijdselectie Ajax

Eiting maakte in oktober zijn officiële debuut in de wedstrijd in het toernooi om de KNVB-beker tegen Kozakken Boys, maar speelde nog niet in de Eredivisie. Tegen Roda mag hij hopen op zijn competitiedebuut.

Bosz kan nog geen gebruik maken van Bertrand Traoré. De huurling van Chelsea speelt zaterdag zijn laatste wedstrijd met Burkina Faso in het toernooi om de Africa Cup, als hij tegen Ghana strijdt om de derde plek.

Ook nieuweling David Neres is afwezig vanwege interlandverplichtingen. De aanvaller neemt met Brazilië Onder-20 deel aan het Zuid-Amerikaanse kampioenschap in Ecuador.

Jongelingen Matthijs de Ligt en Václav Cerny ontbreken vanwege blessures. De Ligt kampt met een bovenbeenblessure, terwijl Cerny vrijdag bij zijn rentree voor Jong Ajax tegen RKC Waalwijk (4-1) opnieuw geblesseerd raakte. De aanvaller kon na twee maanden weer eens spelen, maar moest in de tweede helft afhaken na een harde schop.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.