Blije Van La Parra maakt alsnog overstap naar Huddersfield

Reacties

Rajiv van La Parra heeft in het Engelse Championship de overstap gemaakt van Wolverhampton Wanderers naar Huddersfield Town. Het is de derde club uit het Engelse tweede niveau voor de 24-jarige buitenspeler.

Blije Van La Parra maakt alsnog overstap naar Huddersfield

Van La Parra genoot zijn opleiding bij Feyenoord, maar keerde die club al jong de rug toe voor een avontuur bij het Franse Caen. In 2011 keerde hij terug in Nederland bij SC Heerenveen. In Friesland kwam hij in 97 duels tot zestien doelpunten. Na drie jaar bij Heerenveen maakte hij transfervrij de overstap naar Wolverhampton.

Na een half jaar werd Van La Parra verhuurd aan Brighton & Hove Albion. Begin dit jaar keerde hij terug bij The Wolves, maar werd hij direct in verband gebracht met Huddersfield. Vanwege de vele blessures bij zijn club mocht Van La Parra echter niet vertrekken. Vrijdag is de transfer er alsnog gekomen.

Huddersfield huurt Van La Parra tot en met 31 mei, daarna neemt de club hem definitief over. 'Ik ben heel blij om hier te zijn en ik heb een goed gevoel over de trainer (David Wagner, red.)', vertelt de Nederlander op de clubsite. 'Ik was erg onder de indruk van de speelstijl van Huddersfield, toen ik ze zag spelen', aldus Van La Parra, die vijf keer uitkwam voor Jong Oranje. Huddersfield staat achttiende in het Championship, zes plaatsen onder Wolverhampton Wanderers.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.