Wolves werkt mee aan tussentijds vertrek Van La Parra

Reacties

Rajiv van La Parra is op weg naar Bolton Wanderers. Wolverhampton Wanderers-manager Kenny Jackett heeft bevestigd dat de 24-jarige aanvaller op huurbasis mag vertrekken naar de club die net als Wolves uitkomt in het Championship.

Wolves werkt mee aan tussentijds vertrek Van La Parra

Van La Parra vertrok vorig jaar transfervrij bij SC Heerenveen en was in zijn eerste seizoen bij de voormalige werkgever van John de Wolf een vaste waarde met 41 wedstrijden, waarin de Rotterdammer twee keer scoorde. Dit seizoen kwam de voormalige jeugdinternational echter pas zeven keer in actie, waarvan drie keer als invaller.

'Ik heb Rajiv gevraagd wat hij wil', legde Jackett uit in gesprek met Express & Star. 'Hij wil de kans aangrijpen om te vertrekken en aan spelen toe te komen, dat is zijn keuze. We moeten ruimte maken in onze ploeg. We hebben een overvloed aan spelers voor de rechterflank. We moeten ruimte maken in onze ploeg en Rajiv wil naar Bolton', aldus Jackett over de transfer naar de nummer voorlaatst van het Championship.

Het zou om een verhuur voor 28 dagen gaan. De deal moet volgende week rondkomen. Van La Parra zou eigenlijk vorige week al de overstap maken naar Bolton, maar een lichte knieblessure van de bij Feyenoord opgeleide vleugelspits zorgde voor vertraging. Bij The Trotters wordt Neil Lennon (ex-Celtic) de nieuwe manager van de man die voor Heerenveen zestien keer scoorde in 97 duels.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.