Van La Parra beleeft droomdebuut bij Wolves

Bij zijn eerste officiële wedstrijd namens Wolverhampton Wanderers, dat uitkomt in het Championship, heeft Rajiv van La Parra direct zijn visitekaartje afgegeven met een assist op het winnende doelpunt tegen Norwich City: 1-0.

Op dat moment had zijn directe tegenstander het veld al verlaten. Martin Olsson kon geen grip krijgen op Van La Parra en trok tot tweemaal toe aan de noodrem. Het leverde hem twee gele kaarten op en dus kon hij na een uur inrukken. Ook Javier Garrido, die daarna de linksback werd, kon de Nederlandse rechtsbuiten niet stoppen.

Van La Parra leverde in de 64ste minuut een panklare voorzet af op Dave Edwards, die raak kopte. Deze klap kwam Norwich, waar Leroy Fer niet tot de wedstrijdselectie behoorde, niet meer te boven. Vijf minuten voor tijd werd Van La Parra naar de kant gehaald. Het leverde de fans van de Wolves de kans om met een massaal applaus de prestaties van de debutant te waarderen.