Blessure Vlaar lijkt mee te vallen: 'Geen grote schade te zien'

Reacties

De kuitblessure die Ron Vlaar opliep in het duel met FC Twente zondagmiddag lijkt mee te vallen. 'Er is geen hele grote schade te zien, gelukkig', aldus de verdediger.

Blessure Vlaar lijkt mee te vallen: 'Geen grote schade te zien'

Vlaar zat vrijdag voor het eerst sinds zijn zware meniscusblessure weer bij de selectie van het Nederlands elftal voor de duels met Frankrijk (thuis, 25 maart) en Engeland (uit, 29 maart), maar moest zich zondagavond afmelden bij bondscoach Danny Blind. 'Ik heb na de wedstrijd meteen contact gehad met de bondsarts en dat was vrij helder', vertelt Vlaar aan AZ TV.

'Ik weet niet hoe ernstig het precies is, volgens mij valt het allemaal wel mee, maar je moet wel prioriteiten stellen. Als je een aantal dagen niet kunt trainen heeft het geen zin om naar het Nederlands elftal te gaan', aldus de 31-jarige mandekker. 'Hopelijk kan ik me gaan richten op het duel met PSV (2 april, red.), maar daar zal deze dagen wel meer duidelijkheid over komen. Ik durf niet te zeggen hoe lang het gaat duren'.

Naast Vlaar haakten ook Davy Pröpper, Jürgen Locadia, Erik Pieters en Daryl Janmaat af bij Oranje. Blind riep Rick Karsdorp, Patrick van Aanholt en Ibrahim Afellay op als vervangers.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.