Blessure Chadli erger dan verwacht

Reacties

Tottenham Hotspur moet Nacer Chadli langer missen dan verwacht door een enkelblessure. Waar eerst werd gerept over een herstelperiode van vier weken, heeft nader onderzoek uitgewezen dat de Belg ongeveer zes weken zal moeten revalideren.

Blessure Chadli erger dan verwacht

De voormalige aanvaller van AGOVV Apeldoorn en FC Twente liep de kwetsuur afgelopen zaterdag op tijdens het duel met Liverpool (0-0). Al na elf minuten moest hij het veld verlaten met enkelklachten. Achteraf bleek de 26-jarige Chadli schade aan zijn enkelbanden te hebben opgelopen.

Engelse media berichtten eerder dat de Belgische international vier weken aan de kant zou moeten staan. Tottenham Hotspur maakte dinsdag op de officiële website echter bekend dat onderzoeken hebben uitgewezen dat hij zelfs zes weken nodig heeft om weer fit te worden.

Door de blessure mist Chadli, die dit jaar in negen Premier League-wedstrijden één keer scoorde, de competitiewedstrijden tegen AFC Bournemouth, Aston Villa, Arsenal, West Ham United en Chelsea. Ook de Europa League-duels met Anderlecht (uit en thuis) en Qarabag gaan aan hem voorbij.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.