Bizarre straf voor provocerende Lamkel Zé: verplichte ontmoeting met supporters

Reacties

Didier Lamkel Zé is het meeste in zijn element als alle aandacht naar Didier Lamkel Zé gaat. De spits van KV Kortrijk had dat drie weken geleden goed voor elkaar tegen zijn ex-club Antwerp. Hij scoorde, Kortrijk won en Lamkel Zé trok in het provoceren alle registers open. De Belgische voetbalbond vond het te ver gaan en heeft hem nu een opmerkelijke straf gegeven.

Bizarre straf voor provocerende Lamkel Zé: verplichte ontmoeting met supporters
© Pro Shots
Kortrijk
Kortrijk
2 - 1
Antwerp
Antwerp

Het uitdagen van de bezoekende supporters, eerst met talloze handgebaartjes en later ook via Instagram, komt Lamkel Zé op twee sancties te staan. Van de eerste, een voorwaardelijke schorsing van twee wedstrijden, zullen weinig mensen versteld staan. De tweede straf is wel pikant: Lamkel Zé wordt verplicht tot een ontmoeting met supporters en vertegenwoordigers van Antwerp.

Of die supporters heel erg zitten te wachten op een reünie met de aanvaller uit Kameroen, is nog maar sterk de vraag. Lamkel Zé was in zijn tijd bij Antwerp betrokken bij een werkelijk imposant aantal incidenten. Eruit sprongen een doelpuntenviering tegen AZ die hem op een tweede gele en dus rode kaart kwam te staan, waarna Antwerp de Europese play-off verloor, en een tijd later een akkefietje waarbij Lamkel Zé naar de training kwam getooid in het tricot van Anderlecht. Met die stunt verspeelde hij zijn laatste restje krediet in het Bosuilstadion.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.