Bizarre beenbreuk overschaduwt goals Corona en Ruiz

Reacties

Bryan Ruiz en Jesús Corona waren dinsdagavond belangrijk in de WK-kwalificatiereeks met doelpunten voor Costa Rica en Mexico. Met de PSV'ers Andrés Guardado en Héctor Moreno in de basis wonnen de Mexicanen van Honduras, waar middenvelder Luis Garrido op zeer ongelukkige wijze een been brak.

Bizarre beenbreuk overschaduwt goals Corona en Ruiz

Honduras – Mexico 0-2
Corona opende in de 67ste minuut de score met een prachtige volley, nadat de voormalige FC Twente-aanvaller zes minuten eerder als invaller het veld in was gekomen. Vlak daarvoor had Raúl Jiménez op één meter van het doel over geschoten, maar nog veel bizarder was de beenbreuk die Garrido (op de foto in duel met Guardado) in de eerste helft opliep. Het been van de Hondurese controleur klapte dubbel, nadat tegenstander Javier Aquino erbovenop was gevallen (de beelden in onderstaande video zijn schokkend). De eveneens ingevallen Jürgen Damm besliste het duel met een knap schot.

Panama - Costa Rica 1-2
Ook Costa Rica boekte de tweede zege van de WK-kwalificatiereeks van Noord-en Midden-Amerika. Bryan Ruiz opende op bezoek bij Panama de score. De voormalige aanvaller van FC Twente en PSV schoot van dichtbij binnen met buitenkant links. De kwartfinalist van het afgelopen WK liep vervolgens dankzij een rake schuiver van Marcos Ureña uit naar 0-2. De aansluitingstreffer van Luis Tejada kwam te laat. Costa Rica staat daardoor net als Mexico bovenaan in zijn poule in de richting het WK 2018 in Rusland. De nummers een en twee plaatsen zich voor de laatste ronde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.