Bezoekers VI.nl: 'Van Bommel moet contract verlengen'

Als het aan het PSV-publiek ligt, verlengt Mark van Bommel zijn contract. En dat is ook de mening van de bezoekers van deze website, die hem nog van grote waarde achten.

Bezoekers VI.nl: 'Van Bommel moet contract verlengen'

Wij vroegen of de 36-jarige middenvelder zijn aflopende verbintenis in Eindhoven moet verlengen en van de ruim elfduizend bezoekers die een stem uitbrachten, vindt 58 procent dat Van Bommel er nog (minimaal) een seizoen aan moet vastplakken bij PSV.

Afgelopen zaterdag, na afloop van de 5-2 thuiszege op FC Groningen, was Van Bommel onder de indruk van het eerbetoon dat de PSV-fans hem gaven. 'Dit heb ik echt nog nooit meegemaakt', stamelde Van Bommel na afloop voor de camera's. 'Ik ga hier niet vertellen of ik doorga of niet, maar dit beïnvloedt iedereen. Iedere voetballer is hiervan onder de indruk. Ik ook.'

Van Bommel twijfelt over het al dan niet verlengen van zijn contract. Wanneer hij dat niet doet, lijkt hij een punt te zetten achter zijn loopbaan. De fans wilden hem zodoende eren met als doel een seizoen extra in Eindhoven.

'Het is ongelofelijk dat de fans dit drie duels voor het einde van de competitie doen. Ik heb hier in het verleden ook al zes jaar gespeeld. Een heel mooi gebaar', aldus de middenvelder, daarbij doelend op het immense spandoek in het stadion en het massale gezang, dat ook aanhield toen Van Bommel de laatste minuten van de wedstrijd vanuit de dug-out volgde. <br /><br />

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen