Bezoek aan Nederland moet Assaidi helpen aan rentree

Reacties

Oussama Assaidi heeft de hulp van een specialist ingeschakeld om nog wat te kunnen betekenen voor Stoke City. Daartoe keerde de Liverpool-huurling terug naar Nederland.

Bezoek aan Nederland moet Assaidi helpen aan rentree

Assaidi (25) moest zijn rentree uitstellen na een terugslag in zijn herstel van een knieblessure, die hem sinds half februari aan de kant houdt. Maar de hoop is nog niet opgegeven dat hij in de laatste weken van zijn huurperiode bij Stoke City nog binnen de lijnen kan komen.

'Wij kijken naar alle mogelijkheden om hem zo snel mogelijk fit te krijgen. Zijn knie is vrij stabiel, maar Ossie heeft nog steeds een beetje pijn', aldus manager Mark Hughes. 'Hij is ook naar Nederland geweest om naar de knie te laten kijken.'

Assaidi beleeft bij de ploeg uit Stoke-on-Trent  een aardig seizoen. De voormalig aanvaller van SC Heerenveen speelde dit seizoen zestien competitiewedstrijden en maakte daarin drie doelpunten.

Op 7 december 2013 kende de Marokkaan zijn grootste succes met The Potters met een geweldige invalbeurt tegen grootmacht Chelsea. De dertienvoudig international schoot toen een minuut voor tijd met een prachtige diagonale knal de winnende 3-2 binnen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.