Knieblessure Assaidi tijdens trainingskamp Dubai

Reacties

Stoke City moet het een tijdje doen zonder Oussama Assaidi. De vleugelspeler liep tijdens een trainingskamp van de club in Dubai een knieblessure op en staat enkele weken aan de kant.

Knieblessure Assaidi tijdens trainingskamp Dubai

Omdat Stoke City al uitgeschakeld was in de FA Cup en dus geen wedstrijd hoefde te spelen de laatste week, zochten The Potters de zon op. 'Het is een teleurstelling dat we Assaidi kwijtraken vanwege een knieblessure', vertelde manager Mark Hughes op de clubwebsite. 'Hij kreeg op de training een tackle te verwerken en ligt er een tijdje uit.' Over de precieze duur van zijn afwezigheid, kon de manager nog niets vertellen. Hij gaf wel toe dat Assaidi 'een paar weken' aan de kant staat.

Assaidi is niet altijd een vaste waarde bij Stoke City. De Liverpool-huurling kwam tijdens het laatste competitieduel met Swansea City (1-1) als invaller binnen de lijnen. De aanvaller was in elf van zijn zestien Premier League-optredens basisspeler. Vijf keer werd hij eerder naar de kant gehaald. Slechts zes keer speelde hij de volle negentig minuten. In die zestien duels kwam hij drie keer tot scoren, onder meer bij de verrassende 3-2 overwinning op Chelsea in december.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.