Bestuurders Trebbe en Ten Hag treden terug bij Twente

Reacties

Hein Trebbe en Henny ten Hag zijn naar aanleiding van de aanbevelingen uit het rapport van Ben Knüppe teruggetreden uit hun bestuursfuncties bij FC Twente.

Bestuurders Trebbe en Ten Hag treden terug bij Twente

Trebbe, vier jaar als bestuurder actief voor de club, had een niet-uitvoerende rol in de bv FC Twente '65 en ging over financiën en de auditcommissie. Ten Hag, vader van FC Utrecht-trainer Erik en liefst veertien jaar in dienst hij de Tukkers, was penningmeester van de Stichting FC Twente '65.

'Wij hebben kennisgenomen van de aanbevelingen in het rapport Knüppe aan de KNVB en - hoewel we ons niet in alle gevallen kunnen vinden in de inhoud en de conclusies ervan - respecteren we deze zoals van te voren afgesproken. We vertrekken met pijn in het hart en wensen club en supporters het allerbeste', zeggen ze in een gezamenlijke verklaring op de clubsite.

FC Twente benadrukte verder dat Ten Hag en Trebbe in het kader van een overdracht de komende periode informatie blijven delen met het huidige bestuur. Het tweetal had voor 1 maart al ingestemd met het verlengen van het oorspronkelijke crediteurenakkoord.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.