Invloedrijke sponsors FC Twente willen Van Halst terug

Reacties

Jan van Halst keert mogelijk terug bij FC Twente. De analist van FOX Sports werd al gepolst voor een terugkeer bij de Tukkers.

Invloedrijke sponsors FC Twente willen Van Halst terug

Eind 2011 stapte Van Halst op als manager algemene zaken, omdat het steeds meer begon te schuren met voorzitter Joop Munsterman die als zelf benoemde directeur dagelijks - én dominant - op de werkvloer aanwezig was. Nadat vervolgens ook nog eens zijn seizoenkaarten voor het ereterras waren ingetrokken, meed Van Halst De Grolsch Veste zoveel mogelijk.

Nu de spoken uit het verleden zijn verdwenen en FC Twente bezig is schoon schip te maken, is de situatie wezenlijk veranderd. Rond de jaarwisseling zat Van Halst om de tafel met de raad van commissarissen om oud zeer uit te praten.

Kort daarna al polste hij Onno Jacobs voor de functie van interim-directeur bij FC Twente. Een groep invloedrijke sponsors van de Enschedese club zou graag zien dat Van Halst zelf in een prominente functie terugkeert. Als iemand met een sterk FC Twente-profiel kan hij een voornaam aanjager zijn in de wederopbouw van de club.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.