'Benschop in beeld als stand-in Huntelaar'

Reacties

Schalke 04 heeft Charlison Benschop in het vizier als stand-in van Oranje-international Klaas-Jan Huntelaar. Volgens Bild volgt de Duitse topclub de verrichtingen van de spits van Fortuna Düsseldorf op de voet.

'Benschop in beeld als stand-in Huntelaar'

De voormalige aanvaller van onder meer AZ en RKC Waalwijk is bezig aan een uitstekend seizoen in de Tweede Bundesliga. De teller van Benschop staat op dertien competitietreffers. Daarmee heeft hij zijn persoonlijke record van de vorige jaargang (twaalf) al verbeterd. 'Alle clubs uit de Bundesliga scouten in onze competitie', aldus Düsseldorf-directeur Helmut Schulte. 'Het zou erg raar zijn als clubs dan niet naar een speler als Benschop zouden kijken.'

Bovendien nestelde de op Curaçao geboren spits zich naast Simon Terodde (VfL Bochum) en Rubin Okotie (1860 München) bovenaan de topscorerslijst. Daarmee heeft hij de interesse gewekt van de huidige nummer vijf van de Bundesliga. Volgens Bild moet hij in Gelsenkirchen de stand-in van Huntelaar worden.

Behalve Schalke 04 zou ook 1.FC Köln interesse hebben in de 25-jarige aanvaller. Zijn huidige werkgever Fortuna Düsseldorf bezet op dit moment de vijfde plaats in de Tweede Bundesliga. De achterstand op koploper FC Ingolstadt bedraagt, met nog negen speelronden voor de boeg, tien punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.