Benschop definitief rond over langer verblijf in Düsseldorf

Reacties

Charlison Benschop blijft definitief aan Fortuna Düsseldorf verbonden. Dat maakt de aanvaller bekend via Twitter. Begin deze week kreeg de 24-jarige Benschop een driejarig contract aangeboden van de Duitse tweededivisionist, die hem afgelopen seizoen huurde van Stade Brest.

Benschop definitief rond over langer verblijf in Düsseldorf

'Mijn gevoel zegt dat ik mij bij Fortuna Düsseldorf verder kan ontwikkelen', zei Benschop eerder deze week tegen Voetbal International. 'Voor mijn gevoel heb ik een goed seizoen achter de rug; ik ben clubtopscorer geworden.'

'Het team kende wat ups en downs (in de Tweede Bundesliga geëindigd als zesde, red.). Maar het vertrouwen is groot dat we in het nieuwe seizoen wel echt om promotie kunnen spelen', aldus Benschop.

In de Tweede Bundesliga was de voormalige spits van RKC Waalwijk en AZ goed voor twaalf doelpunten. Al eerder liet hij weten weinig te voelen voor een terugkeer naar Frankrijk, waar zijn contract nog twee seizoenen doorloopt. Het in 2013 uit de Ligue 1 gedegradeerde Stade Brest is er niet in geslaagd binnen één jaar terug te keren op het hoogste niveau.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.