Benatia wil Udinese niet verlaten voor Arsenal

Arsenal toonde grote interesse in Udinese-verdediger Mehdi Benatia. De Marokkaanse verdediger, die in Frankrijk opgroeide, maakt een puike indruk in de Serie A en heeft besloten niet in de gaan op de lokroep uit Londen en wil zijn huidige club trouw te blijven.

Benatia wil Udinese niet verlaten voor Arsenal

Benatia speelde in de jeugd van Olympique Marseille samen met Samir Nasri. De buitenspeler van The Gunners wees zijn coach Arsène Wenger op de getalenteerde 23-jarige verdediger. De Franse coach stuurde zijn coach op Benatia af en kwam al snel tot de conclusie dat hij een versterking voor zijn ploeg zou zijn.

'Ik voel me goed bij Udinese en dat is de enige club waar ik mee bezig ben', laat Benatia echter weten. Met zijn team draait de verdediger een uitstekend seizoen en plaatsing voor de Champions League is verre van utopisch. 'Ik heb aan het begin van dit seizoen een vijfjarig contract getekend en wil niet weg voor deze is afgelopen. Vanaf de eerste dag dit ik hier arriveerde, besefte ik dat ik bij een fantastische ploeg ging spelen.' Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's