Belangstelling PAOK Saloniki voor verguisde Ajacied Enoh

Het Griekse PAOK Saloniki van trainer Huub Stevens heeft nadrukkelijk belangstelling getoond voor Eyong Enoh. De Ajacied staat bij meerdere clubs op het verlanglijstje.

Belangstelling PAOK Saloniki voor verguisde Ajacied Enoh

'Een aantal clubs heeft zich gemeld voor Eyong', bevestigt voetbaldirecteur Marc Overmars van Ajax aan Voetbal International. De Amsterdammers probeerden de verdedigende middenvelder uit Kameroen al in meerdere transferperiodes te verkopen. Dat mislukte omdat geïntereseerde clubs hem slechts wilden huren.

De international heeft een contract tot medio 2015, maar komt niet meer voor in de plannen van trainer Frank de Boer. Zeker nadat Daley Blind zich op zijn plek als een waardevolle kracht manifesteerde, zijn de kansen voor de gelovige Afrikaan om in het eerste elftal te spelen minimaal geworden.

Enoh (foto) kwam in 2008 over van Ajax Cape Town en werd in 2013 al een keer uitgeleend aan Fulham. Dit seizoen komt hij met Jong Ajax voornamelijk uit in de Jupiler League, terwijl hij wel een vaste plaats veroverde in het nationale team van Kameroen dat zich plaatste voor het WK in Brazilië.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen