Beenhakker overleeft storm bij Sparta

Reacties

Leo Beenhakker blijft aan als bestuurslid technische zaken bij Sparta Rotterdam. Dat wees de bestuursvergadering van maandagavond uit.

Beenhakker overleeft storm bij Sparta

De 72-jarige Rotterdammer was bij de Kasteelclub in een conflict beland. Hij erkende te denken aan opstappen omdat medebestuursleden via de media kritiek op zijn functioneren hadden geuit.

Maandag bracht de club evenwel naar buiten dat het bestuur voorlopig niet van samenstelling zal veranderen. 'Het bestuur van Sparta Rotterdam heeft in zijn vergadering van maandagavond unaniem vastgesteld dat de huidige samenstelling van het bestuur intact blijft.'

'Dat betekent ook dat Leo Beenhakker in zijn functie als bestuurslid technische zaken de club tot het einde van dit reguliere voetbalseizoen, tot 30 juni, zal blijven ondersteunen', zo vervolgt het statement. 'Zoals afgesproken zal Leo Beenhakker jaarlijks voor 1 juli aangeven wel of niet beschikbaar te zijn voor een nieuwe termijn.'

Het seizoen van Sparta mondde in de Jupiler League uit in een grote teleurstelling. De club eindigde als achtste waardoor trainer Alex Pastoor naast een ticket voor de play-offs om promotie greep.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.