'Been verliest Ogunjimi alsnog in januari aan Mallorca'

Aan Marvin Ogunjimi zal Mario Been niet al te lang plezier beleven bij RC Genk. De Belgische aanvaller zag een transfer naar Real Mallorca mislopen, doordat de Spanjaarden de benodigde documenten zeven minuten te laat bij de FIFA hadden ingeleverd. Een speciaal verzoek om Ogunjimi alsnog te laten overstappen werd niet gehonoreerd.

'Been verliest Ogunjimi alsnog in januari aan Mallorca'

Donderdag was een delegatie van Real Mallorca in Genk om opnieuw te onderhandelen over Ogunjimi. De insteek is de international tijdens de komende transferwindow vast te leggen. Na het betreffende onderhoud liet Ogunjimi, die zijn teleurstelling over de afgeketste transfer niet onder stoelen of banken schoof, via Twitter doorschemeren dat alle partijen tevreden zijn.

Niettemin heeft Been zijn onfortuinlijke pupil vrijgegeven als hij vanavond debuteert als hoofdcoach van RC Genk tijdens het competitieduel bij Sint-Truiden.

'Marvin krijgt rust om zijn misgelopen transfer te verwerken', aldus de voormalig Feyenoord-coach in Het Nieuwsblad. 'Maar daarna moet de focus weer op Genk liggen. Hij hoopte dat het alsnog in orde zou komen… Tot aan de winterstop blijft hij nu bij deze mooie club, met de Champions League als extra.' Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's