Beelden Sport1: giganten Zlatan en Ronaldo in topvorm

In samenwerking met Sport1 brengt VI.nl regelmatig samenvattingen van de Europese topcompetities. Dit keer onder meer een samenvatting van Real Madrid dat voor rust onder aanvoering van Cristiano Ronaldo een show opvoerde tegen Real Sociedad. Zlatan Ibrahimovic deed niet onder voor de Portugees en tekende een hattrick aan bij Paris Saint-Germain tegen Olympique Nice.

Beelden Sport1: giganten Zlatan en Ronaldo in topvorm

Paris Saint-Germain-Olympique Nice

Real Madrid-Real Sociedad

Zo tonen de twee supersterren aan in topvorm te zijn voor de clash met elkaar. Vrijdag staan Portugal en Zweden tegenover elkaar in het eerste van twee duels om een WK-ticket.

Behalve de prelude voor dat heroïsche gevecht worden de twee giganten ook geregeld genoemd als rechtmatige eigenaar van de in januari te vergeven Gouden Bal. Samen met Lionel Messi (Barcelona) en Franck Ribéry (Bayern München) vormen Ronaldo en Ibrahimovic de grote favorieten.

Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti liet zaterdag nog weten geen twijfels te hebben. 'Ronaldo is van een andere planeet. Hij is de beste voetballer van de wereld en verdient de Gouden Bal.'

Eenzelfde verhaal werd afgestoken door Laurent Blanc. De PSG-coach vindt alleen dat Ibrahimovic moet winnen. 'Of hij het verdient? Daar is geen twijfel over mogelijk.' Op 13 januari zal in Zürich blijken welke speler de eervolle prijs op zijn cv mag bijschrijven. De FIFA maakte zondag overigens bekend dat de laatste schifting zal gaan over een vijftal overgebleven spelers en niet zoals eerder slechts drie.

Cristiano Ronaldo en Zlatan Ibrahimovic maken zich op voor een clash van jewelste.
Cristiano Ronaldo en Zlatan Ibrahimovic maken zich op voor een clash van jewelste.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen