Beelden Sport1: Ancelotti beschermt gefrustreerde Ronaldo

Reacties

In samenwerking met Sport1 brengt VI.nl regelmatig beelden van de Europese topcompetities. Bekijk hier hoe Real Madrid in eigen huis met 3-0 won van Almería, zonder dat Cristiano Ronaldo daar een bijdrage aan leverde.

Beelden Sport1: Ancelotti beschermt gefrustreerde Ronaldo

Ronaldo kwam woensdagavond voor de tweede keer op rij niet tot scoren in de Primera División en dat was te zien aan de houding van de Portugese vedette. Zo trapte hij na het slotakkoord van Alvaro Arbeloa gefrustreerd tegen de bal. 'Maar hij voelt zich prima, hij is niet moe', reageerde trainer Carlo Ancelotti op suggesties dat hij Ronaldo had moeten wisselen.

Omdat Lionel Messi dinsdag wel twee keer scoorde is de Argentijn de topscorer van Real Madrid tot op één doelpunt genaderd (39 om 38). 'Cristiano heeft inderdaad niet gescoord, maar hij heeft er in totaal al vijftig gemaakt, dus ik heb geen enkele reden tot klagen, ook als hij dit seizoen niet meer scoort. Hij heeft hard gewerkt voor het team. Zaterdag kan hij weer een doelpunt maken', sprak Ancelotti beschermend.

Real speelt dan de lastige uitwedstrijd tegen Sevilla, die mogelijk cruciaal is voor de Spaanse titelstrijd. Barcelona is met twee punten meer nog altijd koploper. 'Natuurlijk weten we niet of Barça nog punten gaat morsen, maar wij kunnen de vier resterende wedstrijden winnen. En ook tegen Sevilla zal ik ons sterkst mogelijke elftal opstellen, ook al spelen we drie dagen later tegen Juventus.'

Real Madrid - Almería

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.