Bayern München rest van kalenderjaar zonder Martínez

Reacties

In navolging van Javi Martínez zelf heeft ook Bayern München donderdagmiddag bevestigd dat de 25-jarige Spanjaard de rest van het kalenderjaar aan de kant staat door een kruisbandblessure, die hij woensdagavond opliep in de wedstrijd om de Duitse Super Cup tegen Borussia Dortmund (0-2).

Bayern München rest van kalenderjaar zonder Martínez

Martínez liet woensdagavond via zijn eigen Facebook-pagina al weten dat het vrijwel zeker om een afgescheurde kruisband ging.

Ook Bayern heeft nu laten weten dat de verdediger/middenvelder om die reden al na een half uur per brancard van het veld moest.

Wat voor Martínez nu wacht is een lange revalidatieperiode, die de komende dagen begint met een operatie in het Amerikaanse Vail, Colorado. Het betekent een flinke aderlating voor Bayern, omdat de trainer Pep Guardiola in zijn landgenoot een belangrijke pion zag voor komend seizoen.

Zelf is Martínez vanzelfsprekend ook uitermate teleurgesteld. 'Natuurlijk ben ik op dit moment erg droevig gestemd', vertelt hij op de clubwebsite van Bayern. 'Maar niemand hoeft zich zorgen te maken om mij. Ik zal nog sterker terugkomen!'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.