Batshuayi bevestigt vertrek bij Marseille en bedankt fans

Reacties

Michy Batshuayi vertrekt na twee seizoenen bij Olympique Marseille. De 22-jarige spits laat op Twitter weten dat het nieuws zondag officieel wordt. Chelsea lijkt zijn nieuwe werkgever te worden.

Batshuayi bevestigt vertrek bij Marseille en bedankt fans

Woensdag werd Batshuayi al door de Londense club gekeurd in een ziekenhuis Bordeaux, waar hij met de nationale ploeg van België verbleef. Twee dagen later werden De Rode Duivels uitgeschakeld op EK. Batshuayi kwam in de kwartfinale tegen Wales als invaller binnen de lijnen, maar kon een 3-1 nederlaag niet voorkomen.

De zesvoudig international (drie doelpunten) twitterde dat hij Marseille verlaat. Batshuayi laat onder meer weten dat hij twee fantastische jaren heeft gehad, dat het een eer was om voor de club uit te komen en dat hij de fans dankbaar is voor hun steun. In 78 officiële wedstrijden was de Belg goed voor 33 doelpunten.

Chelsea betaalt naar verluidt zo'n veertig miljoen euro voor Batshuayi. Marseille doet daarmee uitstekende zaken, want twee jaar geleden maakten de Fransen tien miljoen euro over aan Standard Luik om de spits in te lijven.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.