Basisplaatsen voor Van der Wiel en Nuytinck in miljoenenbal

In navolging van Arjen Robben zullen Gregory van der Wiel en Bram Nuytinck in de Champions League om 20.45 uur aan de aftrap verschijnen. Zij nemen het met respectievelijk Paris Saint-Germain en Anderlecht op tegen Olympiakos Piraeus en Benfica.

Basisplaatsen voor Van der Wiel en Nuytinck in miljoenenbal

Zoals VI.nl eerder al meldde zit Wesley Sneijder op de bank als Galatasaray het vanaf 20.45 uur opneemt in Madrid tegen Real. Nordin Amrabat is dan bij de Turken basisspeler. Eerder op de avond won Bayern München met 3-1 bij CSKA Moskou, mede door een goal van basisspeler Arjen Robben.

Het Anderlecht van trainer John van den Brom heeft in Groep C pas één punt. Tegen Benfica (vier punten) staat daarom Europese overwintering op het spel voor de ploeg waar Demy de Zeeuw op de bank plaatsneemt. Diezelfde plek is er bij de Portugezen voor voormalig Ajacied Miralem Sulejmani en ex-SC Heerenveen-dirigent Filip Djuricic. Ola John ontbreekt opnieuw in de Benfica-selectie.

Van der Wiel (foto) staat er met PSG een stuk beter voor in Groep C. De Fransen, bij wie ook ex-PSV'er Alex en voormalig Ajacieden Maxwell en Zlatan Ibrahimovic in actie komen, zijn koploper met tien punten gevolgd door Olympiakos (zeven punten).

Bij Manchester United is Alexander Büttner bankzitter. Hij kan zodoende in tegenstelling tot de met liesklachten kampende Robin van Persie wel zijn opwachting maken op bezoek bij Bayer Leverkusen. In  het lastige uitduel met de Duitse nummer twee heeft de Engelse kampioen aan een zege genoeg om een ticket voor de knock-outfase af te dwingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen