Basisplaats Robben goed nieuws voor Oranje

Reacties

Arjen Robben is fit genoeg bevonden om namens Bayern München te beginnen aan de thuiswedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach (aftrap 17.30 uur). Dat is een goed bericht voor Oranje, met het oog op het cruciale EK-kwalificatieduel met Turkije.

Basisplaats Robben goed nieuws voor Oranje

De 31-jarige vleugelaanvaller moest vorige week in de Champions League-return tegen Shakhtar Donetsk (7-0 zege) de strijd noodgedwongen staken vanwege een beknelde zenuw. De wedstrijd van afgelopen zaterdag bij Werder Bremen (0-4) liet Robben uit voorzorg schieten, maar de aanvaller is wél van de partij tijdens de topper tegen Borussia Mönchengladbach. Hij vormt de voorhoede van Bayern met Robert Lewandowski en Mario Götze.

Gezien zijn basisplaats tegen Mönchengladbach is Robben waarschijnlijk in de interlands tegen Turkije (komende zaterdag) en Spanje (dinsdag 31 maart, vriendschappelijk) gewoon van de partij. De aanvaller verkeert dit seizoen in topvorm, want in 28 officiële wedstrijden namens Bayern scoorde hij al negentien keer.

De opstelling van Bayern: Neuer; Rafinha, Boateng, Badstuber, Bernat; Schweinsteiger, Xabi Alonso, Alaba; Robben, Lewandowski, Götze.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.