Barcelona weken in plaats van maanden zonder Iniesta

Reacties

Barcelona moet het de komende tijd zonder zijn aanvoerder doen. Andrés Iniesta liep in het duel met Valencia (2-3) een scheur in de voorste kruisband van zijn rechterknie op. De middenvelder is zes tot acht weken uitgeschakeld, meldt de club.

Barcelona weken in plaats van maanden zonder Iniesta

Iniesta was in de beginfase van de wedstrijd in Mestalla het slachtoffer van een stevige tackle van Valencia-middenvelder Enzo Pérez. De Barcelona-aanvoerder moest het veld in de veertiende minuut per brancard in tranen verlaten en werd vervangen door Ivan Rakitic.

Barcelona meldde via de officiële kanalen dat Iniesta een scheur heeft opgelopen in de voorste kruisband van zijn rechterknie. De 32-jarige spelmaker werd bij terugkeer in Barcelona onderzocht en daaruit bleek dat zijn blessure enigszins meeviel.

Waar in eerste instantie de verwachting was dat hij minstens drie tot vier of zelfs zes maanden uitgeschakeld zou zijn, blijken dat er nu 'slechts' twee te zijn. Iniesta mist daardoor een reeks wedstrijden in La Liga en de Champions League. Een van die wedstrijden is het treffen met Real Madrid op 3 december, dat waarschijnlijk aan zijn neus voorbij zal gaan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.