Barcelona krijgt slecht nieuws in schorsingsoap Neymar

Reacties

Barcelona moet het zondag in El Clásico (20.45 uur) definitief zonder Neymar doen. Dat meldt zowel het 'Madrileense' AS als het 'Catalaanse' El Mundo Deportivo. De Braziliaanse sterspeler ontving in het duel met Málaga een rode kaart en verliet vervolgens het veld met een cynisch applaus in de richting van de arbitrage, wat hem in totaal op een schorsing van drie duels kwam te staan.

Barcelona krijgt slecht nieuws in schorsingsoap Neymar

Deze zaterdag zou er een noodbijeenkomst plaatsvinden van het Spaanse sporttribunaal TAD, waarbij er een laatste mogelijk was dat Neymar onder zijn schorsing voor de uit kon komen. Echter konden twee van de leden van het TAD niet aanwezig zijn bij de speciaal ingeplande vergadering, waardoor Barcelona zaterdagmiddag te horen krijgt dat de 25-jarige aanvaller niet mag worden opgesteld.

Eerder liet Barcelona-coach Luis Enrique tijdens de persconferentie weten zich voor te bereiden op twee scenario's: met en zonder Neymar. Barcelona vecht zondag in Estadio Santiago Bernabéu voor zijn laatste kans op de titel in de Primera División. De Madrileense koploper heeft drie punten meer en heeft zelfs één wedstrijd minder gespeeld.

Eerder deze zaterdag kreeg Real Madrid-trainer Zinedine Zidane wel positief nieuws over de beschikbaarheid van één van zijn steraanvallers. Gareth Bale keert voor El Clásico terug in de wedstrijdselectie van Los Blancos.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.