Bakkali scoort voor Valencia, Villarreal stuit opmars Sevilla

Reacties

Zakaria Bakkali heeft in de gewonnen derby van Valencia zijn eerste competitietreffer voor de Spaanse club gemaakt. Alle treffers vielen pas nadat de ex-PSV'er binnen de lijnen was gekomen.

Bakkali scoort voor Valencia, Villarreal stuit opmars Sevilla

Valencia - Levante 3-0
Lang bleef het gelijk in de wedstrijd tussen de twee buren. Levante, dat op vreemde bodem nog maar een punt had bemachtigd, moest echter in het laatste halfuur alsnog buigen voor het thuis nog ongeslagen Valencia.

De thuisclub, waar Bakkali (foto) direct na rust in het veld kwam, had een penalty nodig om de ban te breken. Nadat Paco Alcácer die had benut, was het via Sofiane Feghouli opnieuw snel raak . Het slotakkoord was voor de Belg Bakkali, die na een korte dribbel van iets buiten de zestien verwoestend uithaalde in de verre hoek.

Valancia stijgt door de zege naar plek zes, Levante is op doelsaldo weer laatste in de Primera División.

Villarreal - Sevilla 2-1
Aan de opmars van Sevilla is een eind gekomen bij Villarreal. De bezoekers zetten hun inhaalrace, die kracht werd bijgezet met een treffer van Fernando Llorente, veel te laat in.

Villarreal was voor rust al via rechtsback Mario Gaspar op voorsprong gekomen. Cedric Bakambu verdubbelde na een uur spelen de marge met een intikker. De thuisclub kwam door de zege in punten gelijk met Atlético Madrid, dat met een iets beter doelsaldo derde staat. Sevilla moet genoegen nemen met een plek in de middenmoot.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.