Bakkal hoopt contract te verdienen bij Sparta Praag

Reacties

Otman Bakkal is op proef bij Sparta Praag. De voormalige speler van PSV en Feyenoord hoopt in Tsjechië een contract te verdienen.

Bakkal hoopt contract te verdienen bij Sparta Praag

Middenvelder Bakkal zat sinds zijn vertrek bij Feyenoord in de zomer van 2014 zonder club. In januari werd duidelijk dat hij zijn conditie op peil hield bij Jong PSV, nu duikt hij dus op bij de Tsjechische grootmacht. Maandagavond voegde hij zich bij de selectie van trainer Vítezslav Lavicka, die op trainingskamp is in Turkije.

De inmiddels 29-jarige Bakkal begon zijn carrière bij PSV, dat hem in het begin van zijn loopbaan verhuurde aan FC Eindhoven en FC Twente. Na een seizoen Feyenoord trok hij naar Dinamo Moskou, om na een weinig succesvol jaar weer terug te keren in De Kuip. Ook dat werd geen doorslaand succes.

Nu probeert Bakkal bij de regerend landskampioen van Tsjechië, die momenteel tweede staat in de competitie, zijn carrière nieuw leven in te blazen. De achterstand op Viktoria Plzen bedraagt slechts één punt, Sparta Praag hervat de competitie op maandag 23 februari.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.