Geslaagde rentree Bakkal bij zege Jong Feyenoord

Otman Bakkal heeft zijn rentree in het shirt van Feyenoord gemaakt. De middenvelder, die eerder deze maand transfervrij werd overgenomen na een mislukt avontuur bij Dinamo Moskou, speelde mee met de beloften.

Geslaagde rentree Bakkal bij zege Jong Feyenoord

Tijdens het duel tussen Jong Feyenoord/Excelsior en Jong Sparta Rotterdam (3-0 winst) kwam Bakkal een uur in actie. De middenvelder, die in het seizoen 2011/12 al eens op huurbasis uitkwam voor de Rotterdammers, had tien maanden geen officiële wedstrijd meer gespeeld.

Op 1 december 2012 kwam hij als invaller voor het laatst in actie tijdens de 3-0 zege van Dinamo op Rubin Kazan. Bakkal kwam tijdens die wedstrijd in de 85ste minuut binnen de lijnen.

'Ik heb er heel erg naar uitgekeken om weer wedstrijdminuten te maken', reageerde Bakkal. 'Ik heb natuurlijk lang geen wedstrijd gespeeld. Bij Feyenoord heb ik nu twee weken getraind, maar dat is anders dan een wedstrijd. Voor vandaag is het voornaamste dat ik minuten heb kunnen maken, verder wil ik daar nog niet te veel conclusies aan verbinden.'

'Ik merk dat ik me steeds beter ga voelen', vervolgde Bakkal op de clubwebsite. 'Ik ben nog niet waar ik moet zijn, maar ik merk dat ik stappen maak. Het is nu aan mezelf om verder aan mijn fitheid te werken. In samenspraak met de technische staf zullen we bekijken wanneer ik dan echt klaar ben om bij het eerste elftal aan te sluiten.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen