Babel wint tijdens debuut Besiktas van Maher

Ryan Babel heeft tijdens zijn debuut voor Besiktas gewonnen van Osmanlispor. Op bezoek bij de ploeg van Adam Maher won de nummer twee uit de Turkse competitie maandagavond met 0-2.

Babel stapte begin januari transfervrij over van Deportivo La Coruña. Bij de hervatting van de Turkse competitie kreeg de dertigjarige aanvaller direct een basisplaats. Dat gold ook voor Maher, die sinds afgelopen zomer door PSV is verhuurd aan Osmanlispor.

De bezoekers kwamen na twintig minuten op voorsprong via de Braziliaan Anderson Talisca. In blessuretijd van de tweede helft zorgde Cenk Tosun voor de eindstand. Babel zat toen al op de bank. Hij verliet elf minuten voor tijd het veld met een lichte blessure. Bij Osmanlispor werd Maher een kwartier voor tijd gewisseld.

In de competitie is Besiktas tweede (38 punten uit zeventien wedstrijden), één punt achter lijstaanvoerder Basaksehir. Osmanlispor staat zesde (26 punten uit zeventien duels).