Babel en Donk zien Arveladze afscheid nemen

Reacties

Shota Arveladze heeft zijn ontslag ingediend als trainer van Kasimpasa. Na het 2-1 verlies tegen Konyaspor acht de Georgische oud-international een afscheid op zijn plaats.

Babel en Donk zien Arveladze afscheid nemen

Arveladze maakte in oktober 2012 de overstap van Kayserispor naar Kasimpasa, dat onder de Georgische leiding twee keer als zesde eindigde in de Turkse competitie. Die plaats bezette het begin dit seizoen ook, maar dit kalenderjaar loopt het beduidend minder met de club van Ryan Donk en Ryan Babel.

Het slechte resultaat tegen Konyaspor was de vierde nederlaag in 2015, waarin negen duels slechts negen punten opleverden. Arveladze, tussen 1997 en 2001 speler van Ajax, trok vrijdag zijn conclusies en kondigde zijn afscheid aan.

Het was een bijzonder sluitstuk van toch al een opmerkelijke avond voor Arveladze. De oud-Ajacied toonde zich van zijn sportieve kant nadat Donk had gescoord voor Kasimpasa terwijl Konyaspor het spel wilde onderbreken voor een blessure van Donks ploeggenoot Ryan Babel. Arveladze sommeerde zijn spelers om Hasan Kabze een vrijgeleide te geven. De spits van Konyaspor maakte meteen na de aftrap gelijk.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.