Aurier zet toekomst in Parijs op het spel door arrestatie

Reacties

Serge Aurier heeft zichzelf opnieuw in de nesten gewerkt. De rechtsback van Paris Saint-Germain is in de nacht van zondag op maandag gearresteerd door de politie, zo heeft de kampioen van Frankrijk bevestigd aan persbureau AFP.

Aurier zet toekomst in Parijs op het spel door arrestatie

PSG wilde verder niet reageren op de arrestatie van Aurier. Duidelijk is dat de 23-jarige Ivoriaan hard op weg is zichzelf onmogelijk te maken in Parijs. De verdediger maakte zich na vertrek uit een nachtclub schuldig aan belediging van politieagenten en mild geweld en wordt momenteel nog vastgehouden in een politiebureau.

Eerder dit jaar haalde Aurier zich al de woede van PSG op de hals door in een video zijn trainer Laurent Blanc en zijn ploeggenoten te beledigen. Vervolgens besloot de clubleiding hem ondanks een mea culpa voor zes weken te schorsen. De 31-voudig international van Ivoorkust werd later weer in genade aangenomen en kwam in april en mei nog vijf keer in actie.

Mogelijk heeft Aurier zijn laatste wedstrijd voor PSG al gespeeld. L'Equipe sluit niet uit dat zijn arrestatie de spreekwoordelijke druppel is en dat de kampioen van Frankrijk hem ondanks een contract tot 2019 op de transferlijst zet. PSG moet dan wel op zoek naar een nieuwe rechtsback, want het aflopende contract van Gregory van der Wiel werd niet verlengd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.