Assist Van Wolfswinkel tevergeefs, Villarreal naast Real

Reacties

Ricky van Wolfswinkel heeft als invaller Real Betis niet aan de eerste competitiezege sinds 27 november kunnen helpen. De 27-jarige spits ontketende met een voorzet op Rubén Castro een inhaalrace, maar Real Sociedad hield stand. Villarreal hijgt Real Madrid in de nek.

Assist Van Wolfswinkel tevergeefs, Villarreal naast Real

Real Sociedad – Real Betis 2-1
Met Van Wolfswinkel op de bank en Rafael van der Vaart, net als vanavond, buiten de selectie pakte Betis vorige week zondag nog een punt tegen Real Madrid (1-1). Winnen in de Primera División deed de ploeg van trainer Pepe Mel echter al twee maanden niet. Ook op bezoek bij Real Sociedad ging het weer mis voor de Andalusiërs, waar Van Wolfswinkel na rust inviel.

Sinds het ontslag van David Moyes boeken de Basken met name in eigen huis weer goede resultaten. Trainer Eusébio leidde zijn ploeg in Estadio Anoeta al langs Sevilla (2-0), Eibar (2-1) en Valencia (2-0). Zaterdag kwam daar door treffers van Xabi Prieto (foto) en Íñigo Martínez ook Betis bij, de assist van Van Wolfswinkel ten spijt. Sociedad verwijst de club uit Sevilla daardoor naar de vijftiende plaats.

Villarreal – Granada 1-0
Eerder op de avond won Villarreal na twee gelijke spelen weer eens. Aanvoerder Bruno Soriano leidde de ploeg van trainer Marcelino thuis langs laagvlieger Granada door raak te schieten vanaf elf meter. El Submarino Amarillo, negen competitieduels ongeslagen, houdt daardoor de vierde plaats stevig in handen en komt bovendien op hetzelfde puntenaantal als Real Madrid, dat zondagavond thuis tegen Espanyol speelt.

Overige uitslagen:
Eibar – Málaga 1-2
Getafe – Athletic de Bilbao 0-1

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.