Asensio reageert op Barça-gerucht: 'Ik kreeg tweehonderd berichten'

Reacties

Real Madrid-middenvelder Marco Asensio heeft op het trainingskamp van de nationale ploeg van Spanje gereageerd op geruchten over een mogelijke transfer naar Barcelona. Asensio zou in Madrid al hebben aangeven te willen vertrekken.

Asensio reageert op Barça-gerucht: 'Ik kreeg tweehonderd berichten'

Mundo Deportivo kwam maandag met het bericht dat Asensio in beeld is bij Barcelona. President Joan Laporta onderhoudt een goede band met Asensio's zaakwaarnemer Jorge Mendes. In de voorbereiding op de komende twee Nations League-duels van Spanje werd de 29-voudig international gevraagd naar zijn toekomstplan.

Op de vraag van El Partidazo de COPE of Asensio een overstap naar Barcelona zou overwegen, zei hij: 'Ik weet het eerlijk gezegd niet. Ik heb er ook nog niet over nagedacht, dus daar kan ik op dit moment geen antwoord op geven', zei de volgend jaar zomer transfervrije aanvaller, die 239 officiële duels voor Real speelde.

Dat de geruchtenstroom op gang is gekomen, merkte Asensio wanneer hij op zijn telefoon keek. 'Ik heb tweehonderd berichten ontvangen. In de wereld van geruchten, heb je er geen controle over. Dat er wordt gespeculeerd is normaal. Over zo'n zeven maanden, of vanaf januari, ben ik vrij om bij een andere club te tekenen', vertelt Asensio, dit ondanks slechts 48 speelminuten bij Real dit seizoen het vertrouwen krijgt van bondscoach Luis Enrique.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.