Arsenal slechts aantal weken zonder Oxlade-Chamberlain

Reacties

Arsène Wenger kan de komende weken niet beschikken over Alex Oxlade-Chamberlain. De 22-jarige buitenspeler van Arsenal heeft tijdens het thuisduel met Barcelona dinsdagavond in de achtste finals van de Champions League (0-2) een knieblessure opgelopen.

Arsenal slechts aantal weken zonder Oxlade-Chamberlain

Engelse media meldden eerder dat de Engelsman er drie maanden uit zou liggen, maar daar lijkt geen sprake van te zijn. 'Zijn blessure is vrij ernstig en houdt hem een paar weken buitenspel. Hoe lang hij er precies uit is weet ik niet', zegt Wenger op de persconferentie in aanloop naar het duel met Manchester United zondagmiddag (15.05 uur). 'Hij is op dit moment een specialist aan het raadplegen. Het gaat om zijn knie', vertelt de Franse manager.

Oxlade-Chamberlain liep zijn blessure op na een botsing met Javier Mascherano in het thuisduel met Spaanse koploper. De rechtsbuiten schoot de bal op volle snelheid iets te ver voor zich uit, waardoor de Argentijn kon ingrijpen. Chamberlain ging daarna nog wel even door, maar moest zich vijf minuten na rust laten vervangen.

Het is de zoveelste blessure voor Chamberlain, die dit seizoen in alle competities slechts dertien basisplaatsen had. Zijn plek wordt tegen Manchester United waarschijnlijk ingenomen door Theo Walcott of Danny Welbeck.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.