Arsenal mist geblesseerde Özil in cruciale fase

Reacties

Arsenal moet het vier tot zes weken stellen zonder Mesut Özil (25). De recordaankoop van manager Arsène Wenger heeft aan het Champions League-duel met Bayern München (1-1) een zware hamstringblessure overgehouden. Dat bleek uit de MRI scan.

Arsenal mist geblesseerde Özil in cruciale fase

Een bittere pil voor The Gunners. Zeker gezien de huidige stand in de Premier League en het programma van de komende weken. Arsenal doet voor het eerst sinds jaren weer serieus mee om de titel. De Londenaren hebben net als Liverpool 59 punten, zeven punten minder dan koploper Chelsea. Arsenal en Liverpool speelden wel een wedstrijd minder.

In de komende vier weken lijkt het voor Arsenal erop of eronder. De ploeg van Wenger speelt eerst uit bij Tottenham Hotspur en Chelsea, en ontvangt daarna Swansea City en Manchester City in Londen. En dat zonder Özil, met acht assists de beste aangever van Arsenal.

De focus ligt dit seizoen op de competitie en de FA Cup (halve finale tegen Wigan Athletic) nu Arsenal is uitgeschakeld in de Champions League door titelverdediger Bayern (2-0 nederlaag en 1-1). In München speelde Özil een helft mee.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.