Araújo door het stof: 'Sorry dat ik hen dit plezier niet kon geven'

Reacties

Barcelona werd dinsdagavond uit de Champions League geknikkerd door Paris Saint-Germain, dat in de Catalaanse hoofdstad met 1-4 kwam winnen. Kantelpunt was de rode kaart voor Ronald Araújo (25) na een half uur spelen, de Uruguayaan heeft zich daags na de wedstrijd geëxcuseerd.

Araújo door het stof: 'Sorry dat ik hen dit plezier niet kon geven'
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
1 - 4
PSG
PSG

Dat doet de verdediger op Instagram. Na zijn rode kaart voor het neerhalen van de doorgebroken Bradley Barcola, bij een 1-0 stand in Spaans voordeel, kwamen de bezoekers sterk terug om uiteindelijk eclatant te winnen. Voor Barcelona betekent het dat de Cup met de Grote Oren voor het negende jaar op rij niet in de prijzenkast wordt bijgezet. Araujo deelt zijn verontschuldigingen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Voetbal heeft me zoveel plezier gebracht, maar doet me nu heel veel pijn. Ik bedank iedereen die onvoorwaardelijk aan mijn zijde staat, mijn teamgenoten die alles gegeven hebben en de supporters die tot het einde in dit team hebben geloofd. Het spijt me enorm dat ik hen dit plezier niet heb kunnen geven. We zullen doorgaan', post Araújo op Instagram.

Voor trainer Xavi Hernández, die dinsdag ook de rode kaart zag van arbiter István Kovács, betekent de exit in het miljardenbal zo goed als zeker een seizoen zonder prijzen. De Copa del Rey is al vergeven aan Athletic Bilbao, en in La Liga is de achterstand op Real Madrid acht punten met nog zeven wedstrijden te gaan. Zodoende dreigt een vertrek in mineur voor de coach die zijn afscheid al aankondigde.

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Meer R. Araujo
Meer over R. Araujo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.