Ajax vindt in Olympia nieuwe hoofd- en shirtsponsor voor de jeugd

Reacties

Ajax en uitzendorganisatie Olympia zijn vanaf volgend seizoen aan elkaar verbonden. De twee partijen hebben dinsdagochtend aangekondigd dat er een deal tot medio 2027 is gesloten, waardoor Olympia de nieuwe hoofd- en shirtsponsor van de Ajax-jeugd wordt.

Ajax vindt in Olympia nieuwe hoofd- en shirtsponsor voor de jeugd
© Pro Shots

Naast een rol als hoofd- en shirtsponsor wordt Olympia ook naamgever van de Future Cup, het gerenommeerde jeugdtoernooi dat jaarlijks op De Toekomst wordt georganiseerd. Dit jaar won de Ajax-jeugd het toernooi.

Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax: 'We zijn Olympia erg dankbaar dat we ze als Official Partner en hoofdsponsor van de Ajax-jeugd kunnen verwelkomen. Olympia en Ajax passen erg goed bij elkaar. Een betere shirtsponsor van onze toekomst kunnen we ons bijna niet wensen.'

Acronis is sinds 2020 de huidige shirtsponsor bij de Ajax-jeugd, dat bedrijf blijft partner van de Amsterdamse club. De focus wordt echter verschoven naar zichtbaarheid rondom wedstrijden van Ajax.

Bij de hoofdmacht wordt niet gezocht naar een sponsor, maar naar een nieuwe trainer. Graham Potter is daarbij opnieuw in beeld.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.