Apetrotse Hodgson vraagt Engelsen nog bescheiden te blijven

Reacties

Roy Hodgson beleefde dankzij de indrukwekkende comeback van een 2-0 achterstand tegen regerend wereldkampioen Duitsland zaterdag de naar eigen zeggen 'mooiste avond als bondscoach van Engeland', maar predikt realisme.

Apetrotse Hodgson vraagt Engelsen nog bescheiden te blijven

De Engelsen poetsten in het laatste halfuur van de vriendschappelijke interland tegen Die Mannschaft de treffers van Toni Kroos en Mario Gomez met goals van Harry Kane, Jamie Vardy en Eric Dier weg. Dat maakte de 68-jarige trainer, sinds mei 2012 keuzeheer van The Three Lions, bijzonder trots.

'Dit is mijn mooiste avond als bondscoach, prachtig, maar we moeten beseffen dat er nog genoeg work in progress is', bleef Hodgson niet al te lang hangen in de euforie van de 3-2 zege in Berlijn. 'Dit was maar een vriendschappelijke wedstrijd en we hebben nog een ongelooflijk lange weg te gaan voordat we echt iets kunnen bereiken, zoals Duitsland dat al decennia lang doet. We moeten dus nog wat bescheiden blijven na dit soort momenten.'

Dinsdag wacht Engeland - dat in de kwalificatie voor het EK 2016 geen enkel punt liet liggen in de tien groepswedstrijden - alweer de volgende vriendschappelijke interland in aanloop naar het eindtoernooi in Frankrijk. Dan is het niet gekwalificeerde Nederland de tegenstander. Oranje treft de Engelsen in Londen op Wembley.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.